Ga direct naar de inhoud.

Te huur: Vlotlaan 228, Monster

Huurprijs € 1.250,- per maand

Type object: Bedrijfspanden
Type aanbod: huur
VERHUURD
 
Omschrijving
Op het regionale bedrijventerrein “Vlotlaan” gelegen bedrijfshal groot ca  115 m², op de verdieping gelegen opslagruimte totaal ca.115 m² groot, voorliggend ruime uitrijstrook op een bestraat en middels hekwerk afsluitbaar buitenterrein met parkeerplaatsen.
Een separatie entree met loopdeur, toilet, meterkast en stalen spiltrap maakt het mogelijk om de verdieping apart te bereiken en te gebruiken.  
 
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelcomplex met buitenterrein en eigen parkeervoorzieningen.  
 
UITRUSTING GEBOUW
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een stalen onderbouw, een zware  betonnen vloer (ca.1250 kg/m²), en een betonnen verdiepingsvloer (ca.250 kg/m²) , de voorgevel bestaat uit een gemetselde borstwering in combinatie met geprofileerde gevelbeplating waarin opgenomen een automatische overheaddeur met afstandsbediening (groot 350B x 420H) op de begane grond en ook op de verdiepingsvloer en loopdeur, aluminium kozijnen en dubbele beglazing, binnenscheidingsmuren bestaan uit betonplaten, een geïsoleerd dak met bitumineuze dakbedekking waarin opgenomen een lichtstraat voorzien van recent vernieuwd stegdoppel, tl opbouw verlichting. 
 
In de voorgevel is ter hoogte van de verdiepingsvloer naast een raampartij een handbedienbare overheaddeur groot (350B x 260H) aangebracht zodat daar met een vorkheftruck goederen boven opgeslagen zouden kunnen worden, zodat er een functionele verdiepingsvloer ontstaat en die ruimte optimaal benut kan worden. 
 
Zowel de hal als de verdiepingsvloer worden geheel leeg opgeleverd, dus het is mogelijk om op eenvoudige wijze de ruimte opnieuw in te delen al naar gelang de wensen van de huurder.
 
De in- en uitrit van de bedrijfsruimte is via ingang Vlotlaan 226 en 228.
Het voorliggende buitenterrein is middels een hekwerk afsluitbaar, in overleg met de eigenaar van dit buitenterrein kan de huurder een sleutel verkrijgen van het hekwerk wat is geplaatst tussen Vlotlaan 226 en 228, zodat deze ook gebruik kan maken van zijn gedeelte van dit buitenterrein om aldaar onbelemmerd te kunnen laden en lossen alsmede te kunnen parkeren.
 
WETENSWAARDIGHEDEN
 
Locatie
Bedrijventerrein “Vlotlaan” te Monster, gemeente Westland
 
Bereikbaarheid
Directe aansluitingen op de provinciale wegen N211 en N213 en op kortst mogelijke afstand van uitvalswegen A4 en A20 richting Den Haag en Rotterdam.
 
Kadastrale gegevens
Gemeente Monster, sectie F, nummer 2865, groot 1a 92ca
 
Bouwjaar
2005
 
VvE
n.v.t.
 
Extra voorzieningen
Brandhaspel en brandblusapparaat, voorzieningen alarminstallatie aanwezig, stellingen in hal beschikbaar en rookmelders.
 
Afmetingen
Begane grond - 7.85 B x 14,60 L x 4.30 H
Verdieping      - 7,85 B x 14,60 L x 3.18 H
 
Parkeren
2 Parkeerplaatsen voorliggend op eigen terrein. Openbare parkeerplaatsen in directe omgeving.
 
Aanvaarding
In overleg
 
Bestemmingsplan
Het vigerende bestemmingsplan is 'Vlotlaan'. De bestemming is 'Industriefunctie'.
 
Huurprijs
€ 1.250,00 per maand exclusief nutslasten en exclusief btw 
 
Huurvoorwaarden
- Huurcontract conform ROZ model 7:230A met bijbehorende algemene bepalingen. 
- Huurperiode in overleg.
- Huurindexatie jaarlijks conform CBS index.
- Waarborgsom /bankgarantie, 3 maanden huur. 
- De huurprijs dient per maand vooruit betaald te worden middels automatische incasso.
 
Voorbehoud
Een overeenkomst is tot stand gekomen indien partijen het over de prijs en de voorwaarden eens zijn geworden en de koopovereenkomst is ondertekend.
 
Courtage
Mocht door bemiddeling van Troost Makelaardij een transactie tot stand komen, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.
 
Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met;
 
Troost Makelaardij 
t.a.v. Wim Troost
Emmastraat 76
2681 RR  Monster
M. 06-33733955
E. info@troostmakelaardij.nl
 
 
 
Hoewel er uiterste zorg is besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatiebrochure, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie die u hierop aantreft. 
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele incorrecte informatie die in deze brochure wordt verstrekt