Ga direct naar de inhoud.

Te koop: Kloosterlaan 27, Monster

Vraagprijs € 264.500,- K.K.

Type object: Woningen
Type aanbod: koop
VERKOCHT
 
Omschrijving
Deze op loopafstand van het centrum van Monster gelegen 3-kamer maisonnette-woning is totaal ca. 90m² groot en de ruimte is verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Een eigen trapopgang, balkon voor- en achterzijde en berging in souterrain maken de woning compleet. De woning heeft een kenmerkende bouwstijl passend bij het karakteristieke voormalige Kloostergebouw met school, park en de Noviteit als naaste buren. 
 
Locatie
Centraal gelegen in het centrum van de dorpskern Monster.
 
Indeling
Trappenhuis met bellentableau, entree/hal, toilet met fonteintje, woonkamer met balkon voorzijde en groot balkon achterzijde bereikbaar via dubbele deuren, berg-kast, halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur, trapopgang naar zolderver-dieping met 2 slaapkamers waarvan een met dakkapel, technische ruimte met cv-ketel, badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet, vaste wastafel en WMA opstelling.
 
Kadastrale gegevens
Gemeente Monster, sectie G nummer 8121 A 22
 
Bouwjaar
Het pand is in 1997 nieuw opgetrokken en bestaat uit steens gemetselde spouw-muren, waarin opgenomen houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.  Eigen aansluitingen voor gas, elektra en water zijn aanwezig.
De woning heeft de “looks” uit de periode van het originele Kloostergebouw, de ge-bruikte (isolatie) materialen zijn echter kwalitatief helemaal van deze tijd en om die reden is er dan ook een aantrekkelijk energielabel.
 
Vereniging van Eigenaren
Het gebouw heeft een actieve vereniging van eigenaren “Havenstraat”, de bijdrage is € 189,97 per maand.
 
Oppervlakte
Totale vloeroppervlakte ca. 90 m².
 
Parkeren
Openbare parkeerplaatsen gelegen in de directe omgeving. 
 
Bereikbaarheid
Direct aangesloten op de provinciale uitvalsweg N211 richting A4 (Den Haag) en A20 (Rotterdam). Prima bereikbaar met openbaar vervoer.
 
Energielabel
Locatie heeft een definitief energielabel B.
  
Vraagprijs koop
€  264.500,00 K.K.
 
Oplevering
Beschikbaar vanaf 1 oktober 2020.
 
Courtage
Mocht door bemiddeling van Troost Makelaardij een transactie tot stand komen, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.
 
Informatie 
Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met;
 
Troost Makelaardij
t.a.v. Wim Troost
M. 06 – 33 73 39 55
E. info@troostmakelaardij.nl
 
Voorbehoud
Hoewel er uiterste zorg is besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatiebrochure, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie die u hierop aantreft. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele incorrecte informatie die in deze brochure wordt verstrekt.