Ga direct naar de inhoud.

Te huur: Leehove 93, De Lier

Huurprijs € 1.950,- per maand

Type object: Bedrijfspanden
Type aanbod: huur
Omschrijving
Op het regionale bedrijventerrein “Leehove” gelegen bedrijfsgebouw - groot totaal ca. 274 m² - met inpandige entree, toiletgroep, meterkast en een ca. 120 m² grote opslagruimte op de begane grond. 
Hardhouten trap naar verdiepingsvloer met een ca. 75 m² grote kantoorruimte, een ca. 25 m² grote spreekkamer, overloop ca. 30 m² en een ca. 18 m² grote kantine, voorliggend bestraat terrein met parkeerplaats en uitrijstrook en extra parkeerplaats aan de zijgevel van het gebouw.  
 
De bedrijfsruimte is volledig en kwalitatief hoogwaardig ingericht en wordt turn-key opgeleverd, dit naast een mooie zichtlokatie op de hoek van een aantal bedrijfsunits op rij , zal dit pand uw bedrijf een super uitstraling bezorgen !  
 
UITRUSTING GEBOUW
 
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een stalen onderbouw, een zware betonnen vloer 
(ca.1.500 kg/m²) en een betonnen verdiepingsvloer (ca. 500 kg/m²). 
De voorgevel bestaat uit een gemetselde borstwering in combinatie met geprofileerde gevelbeplating waarin opgenomen een automatische overheaddeur, loopdeur en aluminium kozijnen met dubbele beglazing, binnenscheidingswanden bestaan uit velling betonblokken, een met profielplaten uitgerust en geïsoleerd dak gedekt met een bitumineuze dakbedekking waarin opgenomen een lichtstraat voorzien van stegdoppel.
 
De kantoorruimten op de verdiepingsvloer zijn voorzien van een viertal raampartijen en een glazen bouwstenen gevel, voorts uitgerust met projecttapijt, pvc lamellen, systeem plafonds met deels lichtdoorlatende platen, inbouw led-armaturen, bureau’s en archiefkasten, kantoor- en conferentiestoelen, stucwerkwanden, kabelgoten en een tweetal airco-units – in feite alles wat op de foto’s weergegeven is zal achter-blijven en ter beschikking gesteld worden aan huurder.
Daarnaast een ruime kantine met keukenblok en stellingen.
 
In de hal staan degelijke en verstelbare stellingen alsmede metalen voorraadkasten en een werkbank welke ter beschikking worden gesteld, optioneel is het extra aanhuren van een electrische heftruck met acculader.
 
TEVEEL KANTOORMETERS?
 
In de verdiepingsvloer is een sparing aangebracht zodat daar een lift geïnstalleerd zou kunnen worden zodat de verdiepingsvloer mogelijk deels ingericht zou kunnen worden om goederen op te slaan in plaats van de kantoormeters. 
 
Op de verdiepingsvloer zijn wanden aangebracht, maar het is mogelijk op eenvoudige wijze de verdieping opnieuw in te delen al naar gelang de wensen van de huurder.
Ruimte leent zich er ook uitstekend voor om op de verdieping kantoorruimte te combineren met een showroom en/of opslag in combinatie met het plaatsen van een goederenlift.
 
Naast de huidige indeling hebben we nog een aantal varianten laten intekenen in 3D zodat u een uitstekend beeld krijgt van de mogelijkheden.
 
WETENSWAARDIGHEDEN
 
Locatie
Bedrijventerrein “Leehove” te De Lier.
 
Bereikbaarheid
Directe aansluitingen op de provinciale wegen N213 en N223 en op kortst mogelijke afstand van uitvalswegen A4 en A20 (500 meter!) richting Den Haag en Rotterdam.
 
Kadastrale gegevens
Gemeente De Lier, sectie B, nummer 2771, groot 1a 30ca
 
Bouwjaar
2005
 
Vve Leehove Noord
Verplicht lidmaatschap van de actieve en gezonde vereniging van eigenaren'Leehove Noord'.
 
Parkeren
2 Parkeerplaatsen op eigen terrein.
Openbare parkeerplaatsen in directe omgeving.
 
Aanvaarding
In overleg.
 
Bestemmingsplan
Het vigerende bestemmingsplan is “Leehove”. De bestemming is “Industriefunctie”.
 
Huurprijs
€ 1.950,00 per maand exclusief nutslasten en exclusief btw 
 
Huurvoorwaarden
- Huurcontract conform ROZ model 7:230A met bijbehorende algemene bepalingen. 
- Huurperiode in overleg.
- Huurindexatie jaarlijks conform CBS index. 
- Waarborgsom /bankgarantie, 3 maanden huur. 
- De huurprijs dient per maand vooruit betaald te worden middels automatische incasso.
 
Voorbehoud
Een overeenkomst is tot stand gekomen indien partijen het over de prijs en de voorwaarden eens zijn geworden en de koopovereenkomst is ondertekend.
 
Courtage
Mocht door bemiddeling van Troost Makelaardij een transactie tot stand komen, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.
 
 
Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met;
 
Troost Makelaardij 
t.a.v. Wim Troost
Emmastraat 76
2681 RR  Monster
M. 06-33733955
E. info@troostmakelaardij.nl
 
Hoewel er uiterste zorg is besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatiebrochure, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie die u hierop aantreft. 
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele incorrecte informatie die in deze brochure wordt verstrekt.