Ga direct naar de inhoud.

Te koop: Langestraat 131, 's-Gravenzande

Vraagprijs € 324.000,- K.K.

Type object: Woningen
Type aanbod: koop
Omschrijving
Wilt u werk en wonen combineren? 
Dan is deze locatie zeker de moeite waard om te bezoeken. 
 
In het hart van ‘s-Gravenzande gelegen woning heeft een eigen ingang en is totaal ca. 112 m² groot gecombineerd met een multifunctionele bedrijfsruimte.  
De bedrijfsruimte is totaal ca. 116 m² groot, bestaande uit ca. 37 m² winkelruimte en ca. 79 m² opslagruimte.
 
U kunt gezien de bestemming ofwel opteren om alle ruimten te gebruiken als woonhuis, dan wel de totale ruimte als bedrijfsruimte te exploiteren.
Uitstekende zichtlocatie en centrale ligging aan het Marktplein. 
 
Locatie
Centraal gelegen in het centrum van ‘s-Gravenzande (A1 locatie).
 
Indeling woonhuis
Entree, woonkamer met open haard en daklichtkoepel, keuken voorzien van diverse apparatuur, gang en toiletruimte, badkamer voorzien van badkamermeubel, ligbad en inloopdouche. Vaste trap naar de 
1e verdieping met grote overloop, kantoorkamer voorzien van een dubbele vaste kast, aangrenzende ruime doorloop naar de 2 slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met dakkapel en een 3e slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel, grenzend aan een ca. 35 m² groot dakterras met houten berging. 
 
Indeling winkelruimte
De (winkel)ruimte op de begane grond is ca.37 m² groot en is in het verleden als groente- en fruitwinkel in gebruik geweest, maar is voor allerlei branches geschikt en mogelijk zelfs als horecagelegenheid gezien de locatie.
De winkelruimte is toegankelijk middels een eigentijdse voorgevel voorzien van een volledig schuifbaar aluminium vouwdeurensysteem met glas, systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen, tl en spots, airconditioning en een betonnen vloer voorzien van plavuizen.
Aan de achterzijde een totaal ca. 79 m² grote opslagruimte toegankelijk middels een overheaddeur, welke bereikbaar is middels de naastliggende poort, alsmede een extra berging en koelcel. 
 
Technische voorzieningen
- 1x CV ketel type Remeha Avanta  (2008).
- 1x Airconditioning type Mitsubishi
- 1x Koelcel.
 
Bouwkundige gegevens
De voormelde opstallen zijn van origine gebouwd in ca. 1850 en sinds die tijd vele malen uitgebouwd en verbouwd en bestaan uit deels steens gemetselde spouw-muren en deels halfsteens metselwerk, afgewerkt met grotendeels glad stucwerk en waarin opgenomen hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing. Betonnen vloer begane grond, houten verdiepingsvloeren en gedekt met deels pannen en deels bitumen op een houten onderbeschieting, plafonds bestaan uit deels stucwerk, deels zachtboard en deels kunststof schroten.
In de loop der jaren zijn de genoemde opstallen voortdurend verbouwd en aangepast aan de huidige eisen. De meest recente verbouwingen zijn de voorgevel in 1980, het dakterras in 1998 en de badkamer in 2005.
Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente ’s-Gravenzande, sectie I nummers 1123, 1124 en 1125, 
totaal groot 2 a 20 ca.
 
Bereikbaarheid
Op korte afstand van de provinciale uitvalsweg N211 richting A4 (Den Haag) en A20 (Rotterdam). Prima bereikbaar met openbaar vervoer.
 
Parkeren
Openbare (blauwe zone)  parkeerplaatsen gelegen in de directe omgeving. 
 
Vraagprijs gehele pand: €  324.000,00 K.K.  
 
Courtage
Mocht door bemiddeling van Troost Makelaardij een transactie tot stand komen, dan bent u ons hiervoor géén kosten of courtage verschuldigd.
 
Informatie 
Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met;
 
Troost Makelaardij
t.a.v. Wim Troost
M. 06 - 33 73 39 55
E. info@troostmakelaardij.nl
 
 
Voorbehoud
Hoewel er uiterste zorg is besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatiebrochure, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie die u hierop aantreft. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele incorrecte informatie die in deze brochure wordt verstrekt.