Ga direct naar de inhoud.

Te koop: Havenstraat 25A, Monster

Prijs op aanvraag

Type object: Woningen
Type aanbod: koop
Omschrijving        
De huidige eigenaar heeft dit in twee appartementen  gesplitste woonhuis gedurende de afgelopen  jaren voortdurend verhuurd en kon, als bewoner van de naastliggende woning no. 27, een oogje in het zeil houden.
Inmiddels is de eigenaar verhuisd en heeft de zijn woning aldaar verkocht en wil naast deze reden ook om reden van divers achterstallig onderhoud nu afscheid nemen van dit complex.
 
Op dit moment is er slechts één appartement verhuurd en ingeval van een aankoop voor eigen bewoning is met deze huurder een opzegtermijn van 3 maanden overeengekomen.
In overleg met de huurder is een bezichtiging te regelen, dit om een volledig beeld van de staat van onderhoud te verkrijgen en de mogelijkheden te bezien. 
 
In deze rustieke straat ligt dit appartementencomplex met parkeergelegenheid voorzijde en besloten achtererfje in het centrum van de kern Monster, winkels, school en  overige voorzieningen voor het grijpen.
 
Indeling Havenstraat 25 A
Begane grond : entree/gang, meterkast, cv ruimte, woonkamer, keukentje, doucheruimte met toilet en slaapkamer.
Gezamenlijk berging op achterliggend erf.
 
Indeling Havenstraat 25 B
Eerste verdieping – entree/gang, meterkast, trapopgang, keuken, doucheruimte met toilet, woonkamer.
Tweede verdieping – trapopgang, overloopje en zolderslaapkamer met dakkapel voorzijde. 
 
Bijzonderheden 
Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1880, compleet verbouwd in 1992, inhoud woning ca. 210 m³, woonoppervlakte  ca. 86 m².
De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk en aan een brede straat gelegen in het centrum.