Ga direct naar de inhoud.

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen is een stukje geluk kopen. Zorgeloos kopen om daarna gelukkig te wonen!
In een markt waar zo veel te koop staat adviseren wij u graag persoonlijk bij de aankoop van de juiste woning. Want de aankoop van een woning is een complex en veelomvattend proces.

Niet alleen het woningtype, de woninggrootte, de ligging, het onderhoudsniveau, de staat van afwerking en de woonomgeving zijn van belang. Ook de sfeer om van een huis uw ‘thuis’ te maken speelt een belangrijke rol. Bij het kopen van een huis spelen emoties dan ook een niet te onderschatten rol. Soms zelfs zodanig dat u als koper de zakelijke aspecten uit het oog verliest.
Dan is het wel zo plezierig om uw eigen persoonlijk adviseur te hebben. Wij adviseren u graag op bouwkundig, financieel en juridisch vlak. Met oog voor detail letten wij op bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, VVE-reglementen en andere juridische en financiële aspecten.

Uw belang staat bij ons voorop. Na gedegen onderzoek beoordelen wij of de vraagprijs in verhouding staat tot de locatie en de staat van onderhoud van het pand. En onderhandelen over de prijs, kunt u ook gerust aan ons overlaten.

Meer weten over aankoopbegeleiding? Neemt dan gerust contact met ons op!